gumialkatrész gyártás és forgalmazás

English  German  Romanian  French  Serbian 

Gumi Hungária Kft. Gumigyártás, GumitermékekCégünkrőlTevékenységünket 1989-ben kezdtünk egyéni vállakozóként, majd 2011-ben megalakult a Gumi Hungária Kft. Alkalmazott technológiákTechnológiákÜzemünkben napi szinten alkalmazzuk a prés technológiát, extrudálást, stancolást, flakon fúvást és szivacs hasítást. Szilikon gumitermékekTermékekTermékeink közé sorolhatjuk a szilikon alkatrészeket, az extrudált műanyag termékeket és egyéb gumialkatrészeket. Képes galériaKépekTekintse meg galériánkat ahol megnézheti üzemünket, gépeinket, termékeinket, vagy akár az üzemünk környékét is. ElérhetőségekKapcsolatFelsőgöd nyugati részén lévő üzemünkhez kényelmesen eljuthat a régi 2-es vagy az újabb 2/A gyorsforgalmi útról is.

Extrudálás

Az extrudálás olyan folyamatos feldolgozó művelet, ahol egy célszerűen megtervezett csiga vagy dugattyú az előzőleg beadagolt gumikeveréket meghatározott profilú nyíláson keresztül nyomva elvileg végtelen hosszú félkész terméket eredményez.

A technológia lehet meleg-, vagy hidegetetésű attól függően, hogy a garaton keresztül az anyagot felcsíkozva vagy előmelegítve adagolják.

Az extrudercsiga hossza mentén három különböző zóna található. Az első az etetőzóna, amelynek feladata a keverék könnyű befogadásának elősegítése, és továbbítása a kompressziós zónába. Itt az anyag nyomás alá kerül, ami a csökkenő menettérfogat eredménye. Az utolsó szakasz a kitolózóna, melynek feladata az anyag továbbítása a szerszámba.

A keresztfejes extrudereket kombinált rendszerű (fémbetétes) profilszalagok előállításához használják.

A gyártáshoz két egymáshoz képest 90 fokos szögben elhelyezett hidegetetésű vákuumextrudert alkalmaznak közös keresztfejjel, amelyből már az egyesített, kombinált nyers profil lép ki.

Extruder
Extruder


Extruder
Extruder


Co-Extruder
Co-Extruder


Extruder működés közben
Extruder működés közben


Extruder vezérlőpult
Extruder vezérlőpult


Extruder alapanyaggal
Extruder alapanyaggal

Valid CSS! Valid HTML 4.01 Transitional