gumialkatrész gyártás és forgalmazás

English  German  Romanian  French  Serbian 

Gumi Hungária Kft. Gumigyártás, GumitermékekCégünkrőlTevékenységünket 1989-ben kezdtünk egyéni vállakozóként, majd 2011-ben megalakult a Gumi Hungária Kft. Alkalmazott technológiákTechnológiákÜzemünkben napi szinten alkalmazzuk a prés technológiát, extrudálást, stancolást, flakon fúvást és szivacs hasítást. Szilikon gumitermékekTermékekTermékeink közé sorolhatjuk a szilikon alkatrészeket, az extrudált műanyag termékeket és egyéb gumialkatrészeket. Képes galériaKépekTekintse meg galériánkat ahol megnézheti üzemünket, gépeinket, termékeinket, vagy akár az üzemünk környékét is. ElérhetőségekKapcsolatFelsőgöd nyugati részén lévő üzemünkhez kényelmesen eljuthat a régi 2-es vagy az újabb 2/A gyorsforgalmi útról is.

Kalanderezés

A kalanderezés olyan gumiipari alakító művelet, ahol a két vagy több henger közé bevezetett keverék lemez alakot vesz fel.

A lemez vastagságát a hengerek közötti rés határozza meg, hossza elvileg végtelen lehet. Kalanderezéssel olyan félkész terméket állítanak elő, amely a gyártmány későbbi konfekcionálásához nyújt segítséget.

400-as gumiipari kalander
400-as gumiipari kalander

Valid CSS! Valid HTML 4.01 Transitional