gumialkatrész gyártás és forgalmazás

English  German  Romanian  French  Serbian 

Gumi Hungária Kft. Gumigyártás, GumitermékekCégünkrőlTevékenységünket 1989-ben kezdtünk egyéni vállakozóként, majd 2011-ben megalakult a Gumi Hungária Kft. Alkalmazott technológiákTechnológiákÜzemünkben napi szinten alkalmazzuk a prés technológiát, extrudálást, stancolást, flakon fúvást és szivacs hasítást. Szilikon gumitermékekTermékekTermékeink közé sorolhatjuk a szilikon alkatrészeket, az extrudált műanyag termékeket és egyéb gumialkatrészeket. Képes galériaKépekTekintse meg galériánkat ahol megnézheti üzemünket, gépeinket, termékeinket, vagy akár az üzemünk környékét is. ElérhetőségekKapcsolatFelsőgöd nyugati részén lévő üzemünkhez kényelmesen eljuthat a régi 2-es vagy az újabb 2/A gyorsforgalmi útról is.

Hőkezelés

A formatermékek egy részét vulkanizálás, illetve sorjázás után utókezelik. Az utóműveletek célja a termék használati értékének a növelése (felületi tulajdonságok, öregedés állóság javítása, utóvulkanizálás).

Az élelmiszer- és gyógyszeriparban használatos gyártmányokból a bomlástermékeket feltétlenül el kell távolítani, és e célra a hőkezelés alkalmas.

Egyes speciális elasztomerekből (fluor,akrilát-, szilikonkaucsukokból) készült gyártmányok hőkezelése egyrészt az előző ok miatt, másrészt a teljes térhálósodás elérése ugyancsak szükséges.

A termékeket keverőventillátorral felszerelt, hőszigetelt kamrákba helyezik, amelyből a bomlástermékeket elszívják.

A hőkezelés időtartama 6-24 óra. A szilikon és fluorkaucsuk termékeket fokozatosan melegítik fel a kívánt hőfokra. Az előzőnél 200 C fok, az utóbbinál 220 C fok a hőkezelés legmagasabb foka. Az akrilátkaucsukból készült termékeknél pedig 150 C fok.

Hőkezelő kamra
Hőkezelő kamra

Valid CSS! Valid HTML 4.01 Transitional