gumialkatrész gyártás és forgalmazás

English  German  Romanian  French  Serbian 

Gumi Hungária Kft. Gumigyártás, GumitermékekCégünkrőlTevékenységünket 1989-ben kezdtünk egyéni vállakozóként, majd 2011-ben megalakult a Gumi Hungária Kft. Alkalmazott technológiákTechnológiákÜzemünkben napi szinten alkalmazzuk a prés technológiát, extrudálást, stancolást, flakon fúvást és szivacs hasítást. Szilikon gumitermékekTermékekTermékeink közé sorolhatjuk a szilikon alkatrészeket, az extrudált műanyag termékeket és egyéb gumialkatrészeket. Képes galériaKépekTekintse meg galériánkat ahol megnézheti üzemünket, gépeinket, termékeinket, vagy akár az üzemünk környékét is. ElérhetőségekKapcsolatFelsőgöd nyugati részén lévő üzemünkhez kényelmesen eljuthat a régi 2-es vagy az újabb 2/A gyorsforgalmi útról is.

Stancolás

A síkágyas stancolás kedvező áru megoldást biztosít a kisebb darabszámú, egyszerűbb termékek előállításához. Hatékonyan és nagy pontossággal vágja ki a kívánt formát egy acélból készült kimetsző szerszám. Számos felhasználási területe van, szivacsos és vastagabb anyagok vágására is kiválóan alkalmas.

A síkágyas stancoló gép kis, közepes és nagytérfogatú anyagokat vág: EPDM, gumi, neoprém, filc, műanyag, polikarbonát, parafa, védőfólia.

600x800-as szilikon lemezek, 1-10 mm vastagságig
600x800-as szilikon lemezek, 1-10 mm vastagságig


Stancoló szerszámok
Stancoló szerszámok

Valid CSS! Valid HTML 4.01 Transitional